Såhär kan den se ut, kärleken på nätet. Inne i lådan ligger det chokladpraliner. Bara goda sorter. Handtrillade. Dyra. Man kan ju tappa fattningen för mindre.
Din blogg ser inte så pjåkig ut den heller. Du verkar ju ha ett gediget, om än blygsamt, intresse för matlagning. Och att bli belönad med tryfflar sådär, från fyra till fem dessutom, vet inte vad jag ska säga, det svider i hjärtat..
Varje recept är beräknat för två matfriska vuxna och två små personer som vanligtvis kastar maten på golvet. All mat är lagad på fri hand och recepten nedtecknade strax efteråt, så som jag minns det hela. Ingredienserna är valda utifrån vad Årstiderna stoppar ner i sina lådor och levererar vid min dörr samt vad som går att köpa i den allt bättre mataffären Coop Gröndal. När jag inte är din hemmafru är jag krönikör i Gourmet och Laga Lätt. Jag står också som författare till kokböckerna Pontus by the Book (Atlantis, 2004) och Köksskolan (Bilda Förlag, 2001).
5 comments:
Åh, den där sortens brun ask känner jag igen. Tjärhovsplan. Say no more!
Miiiicket pra!
Grattis!
damn, hann de före?
Känn inte så! Det är inte för sent än!
Hej Lotta,
Din blogg ser inte så pjåkig ut den heller. Du verkar ju ha ett gediget, om än blygsamt, intresse för matlagning.
Och att bli belönad med tryfflar sådär, från fyra till fem dessutom, vet inte vad jag ska säga, det svider i hjärtat..
Åh, vi är inte alls avis...inte då! Vi lever ju bara på din goda mat och är glada att ha dig tillbaka !
Post a Comment