Om jag var din hemmafru

Vad jag skulle säga. Vad du skulle äta.

Friday, September 19, 2008

Jag har flyttat bloggen!

›
Här bor jag nu! Välkommen in på lite käka.
24 comments:
Tuesday, September 16, 2008

Älggulasch med bulgur

›
Älgen är ett stort, magert och dystert djur som lever på att gnaga barken av träd, beta mossa och lavar från berg och stånga kottar ur gran ...
6 comments:
Tuesday, September 9, 2008

Lamm- och valnötsbiffar med tomatsås och fetabakade grönsaker

›
Skördetid. Smaka på det ordet! Är det inte ett ord som tigger om att få dra på sig sin ulligaste tröja och längsta kjol och klampa omkring i...
8 comments:
Monday, September 8, 2008

Kycklingdaal med blodgrape, kardemumma och morotssallad

›
Föreståndaren är tidig idag. Han skjuter igen dörren bakom sig utan att tända i taket och lyssnar till frysarnas hummande. Låter armarna hän...
15 comments:
Monday, September 1, 2008

Spicy revben med gingerbutter rice

›
Det händer ibland eller faktiskt ganska ofta att folk frågar mig hur det känns att ha en så väldigt snygg man som är bra på allt och dessuto...
10 comments:
Thursday, August 28, 2008

Långkokt lamm med kanel och kardemumma

›
Varje gång jag ska till att koka lamm funderar jag över hur det kommer sig att lammkött är så fett. Hur kan det komma sig? Tar lammet dubbla...
13 comments:
Sunday, August 24, 2008

Grillad kyckling och grönsaker med rostade hasselnötter och sesamdressing

›
Det skulle dröja ända till 1987 innan våra föräldrar äntligen skaffade färg-tv. Åren dessförinnan drillade oss barn i konsten att själva sök...
6 comments:
›
Home
View web version
My photo
Lotta Lundgren
Varje recept är beräknat för två matfriska vuxna och två små personer som vanligtvis kastar maten på golvet. All mat är lagad på fri hand och recepten nedtecknade strax efteråt, så som jag minns det hela. Ingredienserna är valda utifrån vad Årstiderna stoppar ner i sina lådor och levererar vid min dörr samt vad som går att köpa i den allt bättre mataffären Coop Gröndal. När jag inte är din hemmafru är jag krönikör i Gourmet och Laga Lätt. Jag står också som författare till kokböckerna Pontus by the Book (Atlantis, 2004) och Köksskolan (Bilda Förlag, 2001).
View my complete profile
Powered by Blogger.