tag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post8862488101848800935..comments2023-10-26T05:26:35.094-07:00Comments on Om jag var din hemmafru: HajfenaLotta Lundgrenhttp://www.blogger.com/profile/10298163618454092568noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-65708272694499003742008-04-02T23:46:00.000-07:002008-04-02T23:46:00.000-07:00Aha! Då har jag fått mig en nyttig lektion i nudla...Aha! Då har jag fått mig en nyttig lektion i nudlar nu kan jag säga ;) Skall raskt ut på stan och leta upp dom långsmala varelserna och prova att koka i mer vatten än jag brukar! Spännande :DMihttps://www.blogger.com/profile/07145340013168553737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-27146713636106868692008-04-02T00:44:00.000-07:002008-04-02T00:44:00.000-07:00Hej Maria! Det var görgott. Lite thai, lite japans...Hej Maria! <BR/><BR/>Det var görgott. Lite thai, lite japanskt – fina, rena smaker. Men så är det också svårt att misslyckas med de där nudlarna. Dom är dyra men väldigt goda – salta och spänstigt sega i konsistensen. Finns i asiatiska butiker och rekommenderas varmt.<BR/><BR/>Du behöver ju en del kokvätska för att koka nudlarna – kokar du i för lite vätska blir den lätt lite klibbig när nudlarna fäller ut stärkelse. <BR/><BR/>Men vill man kan man koka nudlarna i vanligt vatten och göra en liten buljong vid sidan om.Lotta Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/10298163618454092568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-53147757376090641462008-04-01T23:40:00.000-07:002008-04-01T23:40:00.000-07:00Ser görgott ut på ren göteborgska! Fråga: behövs d...Ser görgott ut på ren göteborgska! Fråga: behövs det verkligen 2l buljong? Låter mycket i mina öron :)Mihttps://www.blogger.com/profile/07145340013168553737noreply@blogger.com