tag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post396539963170008895..comments2023-10-26T05:26:35.094-07:00Comments on Om jag var din hemmafru: Chicken Bi Bim Bap, fristilLotta Lundgrenhttp://www.blogger.com/profile/10298163618454092568noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-44014864806027501022007-05-24T07:36:00.000-07:002007-05-24T07:36:00.000-07:00This comment has been removed by the author.elisabethhttps://www.blogger.com/profile/18318495761574649053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-57099804694583975842007-05-24T07:35:00.000-07:002007-05-24T07:35:00.000-07:00This comment has been removed by the author.elisabethhttps://www.blogger.com/profile/18318495761574649053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-78779817162033479162007-05-24T06:07:00.000-07:002007-05-24T06:07:00.000-07:00Men omänsklig är ju ett av mina kärnvärden! Dessut...Men omänsklig är ju ett av mina kärnvärden! Dessutom gillar ni robot-grejen. Det är därför ni kommer hit och kommer tillbaka.Lotta Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/10298163618454092568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-65675738379201306462007-05-24T03:33:00.000-07:002007-05-24T03:33:00.000-07:00Mä!misslyckanden är det mest intressanta. och som ...Mä!<BR/>misslyckanden är det mest intressanta. och som sagt, det gör dig mer mänsklig. <BR/>dela med dig.emi gunerhttps://www.blogger.com/profile/09114047925830852894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-24856228157924444452007-05-24T02:09:00.000-07:002007-05-24T02:09:00.000-07:00Haha. Blodpudding med lingon och rivna morötter. S...Haha. Blodpudding med lingon och rivna morötter. Spaghetti med tomatsås. Kycklingbuljong med äggnudlar och grön wook-mix (djupfryst, Coop). Kelda sparrissoppa med matvete och bacon. Korv och mos. Korv och surkål. Blandad sallad med penne, feta och oliver. Omelett med lök, ost och skinka. Skåptömmartapas (allt i kylen som fortfarande inte passerat bäst-före-datum arrangerade i små högar på fat). <BR/>Det går snabbt och det går att äta. Men det är kanske inget att skriva hem om. <BR/><BR/>Vad ni också slipper läsa om är mina misslyckanden. I söndags gjorde jag jordärskocksfylld ravioli i en tunn sås med ädelost och vitt vin och ostronskivling som jag grillat med tryffelolja. Samt smörstekt spenat. Jättemycket pyssel med den rätten. Och så blev den inte ens speciellt god. Mycket bittert.Lotta Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/10298163618454092568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-20933119166695454852007-05-24T00:27:00.000-07:002007-05-24T00:27:00.000-07:00Jag har funderat på en sak: de dagar vi inte får s...Jag har funderat på en sak: de dagar vi inte får smarriga/avancerade/lyxiga recept att dregla över, vad äter hon då om jag får lov att fråga? Blir det falukorv och snabbmakaroner som bland oss andra dödliga?<BR/>Det måste finnas en spricka i fasaden, annars gråter jag lite (och skäms över den återkommande smörgåsdieten)<BR/><BR/>Tack för inspirationen, i alla fall !<BR/><BR/>/KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/09517142642829339271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2713612785063770295.post-62260185787667255282007-05-23T23:36:00.000-07:002007-05-23T23:36:00.000-07:00Suveränt. Jag trodde inte att jag behövde ytterlig...Suveränt. Jag trodde inte att jag behövde ytterligare en matblogg med recept. Men det gjorde jag. Silverfisken brukar förpacka dem på ett intressant sätt genom att sätta antingen ”hångel” eller ”knull” framför maträtten.Fredohttps://www.blogger.com/profile/05953951063203804699noreply@blogger.com